Stekt kyckling och ponzu chimichurri

 
Varit lite slarvig med att lägga ut maten jagvhar tillagat den sista tiden.
 
Men här kommer ett Hellofrwsh mat jag gjorde i början av veckan.
 
Det blir att jag fortsätter med Hellofresh med 3 måltider i veckan.
Just nu är det bekvämt att slippa planera vad man skall tillaga och inhandla.
Med receptet inreceptet fanns en påse med Ponzudressing och där finns olika recept på nätet, jag vet inte om det finns någon färdig. Jag undrar om man kan ta lite soja, citronsaft och kanske något sött som lite honung för att få en ponzudressing. 
Leta gärna efter något som passar er smak.
 
Stekt kyckling och ponzu chimishurru
 
2 portioner
 
2 st kycklingfileer 
salt
peppar
 
Chimichurri
1 msk ponzudressing
persilja
1 vitlöksklyfta
chiliflakes
2 msk olja
1/4 tsk salt
1/4 tsk socker
 
Finhacka persilja, pressa vitlök.
Blanda vitlök, persilja, chiliflakes, ponzu, olja, salt och socker.
Ställ åt sidan.
 
Banka ut kycklingen så den blir jämntjock och krydda med salt och peppar.
Stek kycklingen till fin färg och genomstekt.
 
Servera med udonnudlar och sallad och toppa med chimichirru.
 
Salladen jag hade till var enkel med morot, gurka och rädisor skurna tunt med en mandolin.
 
Hoppas det smaka