Nudlar med krispig färs.
Idag blev det köttfärs med asiatisk nyans.
Receptet från grunden från Hemmets Veckotidning nr 8/24.

Jag skulle ha i mer salladslök men fanns inger i butiken och hittade lite i frysen som jag fick ha i.
Nudlar med krispig färs
2 portioner
250 g köttfärs
2 salladslökar
2 st vitlöksklyftor
Sås
3 msk jordnötssmör
2 msk balsamvinäger
1.msk sriracha
2 msk japansk soja
1 tsk sesamolja
2 tsk strösocker
2 port äggnudlar
1 kycklingbuljongtärning
Blanda ihop såsen.
Stek färsen smulig och blanda i pressad/finhackad vitlök och stek klar.
Kok äggnudlarna enligt anvisningar i kycklingbuljong.
Spara ca 1 dl av buljongen.
Ha i såsen i färsen och låt koka ihop i några minuter.
Tillsätt sedan buljong.
Servera.med äggnudlar och grönsaker.
Hoppas det smakar.
