Gyllenstekt BBQ kycklinginnerfilé
Gott med lite enkla recept nu när man vill göra annat på vårkanten eller inte känner för att laga mat halva dagen efter jobbet.
Trodde jag hade gjort det innan men hittar inte att det är så. Om det inte bytt namn eller något annat.
Rostad vitlök, det är nog andra gången jag försöker mig på detta men jag tycker inte att jag får någon smak av det.
Tyckte det smakade gräddfil. Skall det ha någon hint av vitlök?

Krydda gärna den rostade potatisen och ha gärna en sallad med äppel i för det blir så friskt.
Gyllenstekt BBQ kycklinginnerfilé
2 portioner
Gyllenstekt BBQ kycklinginnerfilé
2 portioner
300 g kycklinginnerfilé BBQ marinerade, ca 6-8 st
salt
peppar
3/4 dl gräddfil
3/4 dl gräddfil
1 vitlöksklyfta
Sätt ugnen på 220 grader.
Sätt in vitlöksklyftan med skal på i 10 min. När den är klar kläm försiktigt ut den och mosa den. Blanda med gräddfil, salt och peppar.
Stek de marinerade innefileérna och ha salt och peppar på. Stek dem klara.
Servera med kryddad rostad potatis, rostad vitlökssås och en sallad med äpple i.
Hoppas det smakar.
Sätt in vitlöksklyftan med skal på i 10 min. När den är klar kläm försiktigt ut den och mosa den. Blanda med gräddfil, salt och peppar.
Stek de marinerade innefileérna och ha salt och peppar på. Stek dem klara.
Servera med kryddad rostad potatis, rostad vitlökssås och en sallad med äpple i.
Hoppas det smakar.
