Kyckling i krämig röd curry sås

 
Ny vecka och startar den med att laga mat.
 
Blir ju oftast måndag, onsdag och fredag jag lagar mat. Den vanan passar mig bra.
 
Dagens recept hittade jag i Allt om mat nr 4/24. Det var lite sting i den.
 
Är i  en period då det är svårt att hitta lite nya recept. Kommer alltid in i toppar och dalar.
Kyckling i krämig röd curry sås
 
2 portioner
 
300 g kycklingfilé 
1/2 röd lök
1/2 lime, saft och skal
1 msk röd curry pasta
1/2 hönsbuljongtärning
2 dl kokosmjölk
salt
 
Skär kycklingen i bitar, skala och strimla löken,riv skal och pressa saft från lime.
 
Stek kycklingen i ca 5 minuter, tillsätt lök och stek ytterligare 2 minuter.
Blanda ner currypasta, buljongtärning, limeskal, saft och kokosmjölk.
 
Låt sjuda ca 3 minuter tills kycklingen är genomstekt.
Smaka av om salt behövs.
 
Servera ned ris och sallad.
 
Hoppas det smakar.