Citrontorsk med timjan

 
Dags för lite fisk som jag äter allt för sällan. Hittade detta i en kokbok jag har här hemma. En Arla kokbok.
 
Stod inget om att man skulle krydda den med peppar och det tror jag att den behöver för att då lite smak i den. 
Det.är alltid svårt att smaka av när det skall in i ugnen så man får gå lite på känsla.
 
Citrontorsk med timjan
 
2 portioner
 
300 g torsk
salt
1 vitlöksklyfta
2 dl grädde
1 msk konc fiskfond
1/2 citron, saft och zest
timjan
svart peppar
 
Sätt ugnen på 100 grader
 
Lägg fisken i en ugnsform.
Salta och peppra fisken.
 
Blanda ihop såsen, grädde, citronsaft, zest, fiskfond, timjan och pressad vitlök.
 
Häll såsen över fisken och sätt in i mitten av ugnen i ca 35 minuter. Innertempen skall vara 56 grader på fisken.
 
Servera med kokt potatis eller pressad potatis och sallad.
 
Hoppas att det smakar.