Himmelsk gryta - Slow Cooker

Ett favorit recept måste ju testas i grytan så klart. Smaken blev väl inte direkt som det jag är van vid, men inte dåligt för det.
Jag glömde av mig lite i slutet när grädde och fraiche skulle ner så det kan vara en anledning också.
Kan tycka att det blir som grytan a la Emma men jag lovar smakerna blir olika för kryddningen är inte det samma.
Himmelsk gryta

4-5 personer

650 g kycklingfilé
1 röd lök
1 paket bacon
3 msk soja
2 msk köttfond
2 tsk tomatpuré
1½ tsk sambal Oelek
2 dl creme fraiche
2½ dl matlagningsgrädde
salt
svartpeppar
2 msk majsstärkelse

Strimla kycklingen, bacon och hacka löken. Började med att steka lök och bacon och lägg det i crock poten eller om du steker den i grytan om du har en sådan potta,
Blanda i kycklingen och rör om, blanda i soja, köttfond, tomatpuré, sambal oek oh krydda på med salt och peppar. Rör om.
Sätt slow cookren på låg i 4 timmar.
När det är en timme kvar häller man i fraiche och matlagningsgrädde, smaka sedan av ev krydda på mer.

Servera med pasta och en sallad.

Innan pottan sätts på ser det ut så här, inget vätska.
Efter 4 timmar
Smaklig måltid!
CrockPot, Kyckling | CrockPot, Kyckling, Slow Cooker | |
Upp