Kycklingpasta Indonesien

4 portioner

225g Tagliatelle
3 kycklingfileér á 125 g
3 paprika, gärna olika färger
1 purjolök
1 Vitlöksklyfta
1 tsk flytande margarin
2 dl Kokosmjölk (max 6%)
1 tsk salt
1 tsk mald ingefära
1 tsk sambal olek

Koka tagliatellen enl förpackningen anvisning. Skär kyckligen i bitar. Kärna ur och strimla paprikorna. Strimpla purjolök och vitlök.
Bryn kycklingen i margarinet i en stekpanna. Lägg i grönsakerna och låt dem fräsa med. Häll på kokosmjölken och krydda med salt, ingefära och sambal olek.
Låt allt koka några minuter. Blanda ihop den kokta pastan med kycklingröran och servera.

Detta är i grunden ett Viktväktarrecept, öka på mängden om man vill ha mer och med Sambal om man gillar stark mat.